IFCP
Anja Thybo - Mastercoach, Businessmentor & Kursusnørd

“Jeg kan varmt anbefale uddannelsen i Evidensbaseret coaching psykologi til alle coaches og terapeuter, der ønsker at blive klogere på, hvad der virker i coaching og hvorfor. Før uddannelsen var jeg ikke bevidst om, hvad jeg egentlig gør, når jeg coacher. Jeg gør det bare. Nu har jeg fået en bevidst og meget mere tydelig værktøjskasse med teorier, teknikker og modeller, så jeg bedre kan hjælpe min klient på lige præcis den måde, der passer til ham eller hende. Jeg forventer faktisk også, at coachingen bliver endnu mere berigende for mig selv ;) Jeg elskede øvelsen, hvor vi brugte Maslow som samtalestarter - super enkelt og anvendeligt. Og et godt bevis på, at det ikke behøver være kompliceret eller teoretisk tungt for at virke.”

Mastercoach, Businessmentor & Kursusnørd

IFCP
Lasse Kvist - Mentalist & Hypnose-specialist

“Alle der arbejder med coaching eller vejledning, burde vide hvilket fundament de arbejder ud fra - så jeg vil anbefale uddannelsen til alle der arbejder med at hjælpe mennesker! For mig, gav det fundament for en helt ny tilgang til det at lave hypnoterapi, samt tilliden til den faglige ballast jeg bygger på. Rent personligt har det gjort at jeg kan hvile mere i min faglighed, og de kombinationer jeg laver - og det giver ro.”

Mentalist & Hypnose-specialist

IFCP
Anika Christensen - Cand. Soc. & Coach

“Waow. Stemningen, undervisningen, sammenholdet og et KÆMPE katalog af tilgange jeg kan trække på ift. klienter. Personligt føler jeg mig mere kompetent, fordi jeg nu kan underbygge det jeg gør overfor klinten. Det kunne jeg ikke før uddannelsen. "Coach" burde være en beskyttet titel med al den videnskab der ligger bag! Største take aways 1) at coaching ikke kun er spørgsmål 2) at jeg kan skifte tilgang og psykologisk retning afhængig af hvem min klient er, og
3) at det ikke altid er nødvendigt at kigge tilbage i fortiden for at forstå nutiden. Alle coaches burde vide det her. ”

Cand. Soc. & Coach

IFCP
Merethe Palsgaard - Leder & coach

“Jeg vil anbefale uddannelsen til alle coaches, behandlere og terapeuter som arbejder med klienter i forvejen. For at få foldet metoder, modeller og værktøjer ud så der intuitivt kan tages fra flere hylder. Og så kunne alle der i øvrigt arbejder i teams, har medarbejdere (eller ledere) have god gavn af uddannelsen da - faktisk alle der arbejder med og for andre mennesker, kan få god viden og gode indsigter. Jeg føler jeg står meget stærkere i det jeg kan, jeg har lært virkelig meget og føler mig meget inspireret.”

Leder & coach

IFCP
Jacopo de Aurojo - Cand. IT, HCI RnD, Mind & Biohacking Coach

“Personligt har jeg for en af mine første gange oplevet et rum så kontribuerende til læring - et rum af terapeuter og coaches mv. der søger mere viden og selbevidsthed. Hvis erfaringer og lyst til at hjælpe andre smitter af på hinanden og danner en opadgående spiral af selvudvikling. Fagligt har det været enorm givende at få oversigten over og forstå de mange forskellige psykologiske tilgange, samt erkende hvor mange af sindets "abstrakte" og "mystiske" funktionaliteter der faktisk kan forklares og beskrives af håndgribelige fakta. Jeg synes alle bør vide disse ting.”

Cand. IT, HCI RnD, Mind & Biohacking Coach

IFCP
Signe Zink - Producent, musiker & præstationscoach

“Jeg har fået en kæmpe mængde viden og en overordnet forståelse for de psykologier der ligger bag coaching. Derudover en masse inspiration og nye værktøjer, som giver mig mange flere muligheder i mine sessioner.
For mig personligt betyder det at jeg er meget skarpere på hvad det er jeg gør, og hvad der virker. Jeg har i den grad fået udvidet mit synsfelt og jeg fået klarhed over hvad jeg kan, hvilken slags coach jeg er, samt jeg ser meget tydeligt hvilken vej jeg skal gå fremover. Jeg vil anbefale den til alle som går med den samme fluffy følelse ift.coachingfaget, som jeg havde.”

Producent, musiker & præstationscoach

IFCP
Marie Louise Wegner - Mastercoach & Shaddow Facilitator

“Jeg er blevet en bedre coach! Før følte jeg at mit virke var fluffy og at jeg havde svært ved at forklare skeptikerne, hvorfor coaching er virksomt og ikke bare random snak. Nu ved jeg, at der er masser af teori bag, det jeg kan, der bunder i beviselige virkningsfulde værktøjer og at det er tæt forbundet med psykologien. Det var fantastisk at opdage at min coaching faktisk er en psykologisk retning, nemlig den humanistiske coaching. Jeg fik en afslappethed omkring de værktøjer jeg allerede anvender … og så fik jeg flere nye modeller, som ikke er fra min oprindelige coachuddannelse, men fra anerkendte forskere. Jeg vil anbefale det som et supplement til alle med en eksisterende coachuddannelse - flere værktøjer til rygsækken og alt teorien bag coaching!”

Mastercoach & Shaddow Facilitator

IFCP
Mikkel Mortensen - Coach, triatlet & CEO hos Actiwise

“Inden uddannelsen vidste jeg bare, at det jeg gjorde virkede, men nu har jeg forskningsresultater der bakker det op! Jeg har fået bevidsthed om at der er evidens bag, og meget mere fokus på hvordan jeg selv gør, og hvor jeg kan sætte ind, for at udvikle min coaching. Det har været fantastisk at give mig sig selv tid til at gå dybere ned i det her interessante område - og givet mig gode nye integrative og kreative teknikker. Det har været super! Prioriter det! Who you are is how you coach!”

Coach, triatlet & CEO hos Actiwise

IFCP
Gitte Odgaard - Psykolog & Coach

“Personligt vil jeg altid gerne være bedre og optimere min præstation og coaching - og derfor er jeg altid nysgerrig på at få ny inspiration - og det har jeg i den grad fået! Fantastisk at teorien er kombineret med rigtig mange og gode, praktiske øvelser, hvor man får det prøvet af i praksis. Jeg er blevet opmærksom på, hvor godt det virker at coache ud fra videnskabelige modeller, som jeg som psykolog kender fint i forvejen, men jeg har bare aldrig tænkt på, at de kunne benyttes til coaching. Det med at tage udgangspunkt i en teori, som passer til den klient, jeg sidder overfor - både ift. personen/personligheden og vedkommendes problematikker er fantastisk. Jeg tror, at mange coaches, ville kunne lære rigtig meget af dig, Julie. Ikke fordi de ikke er dygtige og hjælper deres klienter, men fordi de ville kunne optimere deres præstationer, fordi de ville få endnu flere værktøjer i deres rygsæk … og så elsker jeg nørde-viden - så det med neuropsykologien var min favorit!”

Psykolog & Coach

IFCP
Susanne Søndergaard - Mentor & CEO hos Teentrivsel

“Det har simpelthen været så inspirerende! At vi er så mange med forskellige baggrunde - og at man virkelig kan mærke jeres kæmpe passion for emnet. Du er virkelig skarp, Julie! Det var en gave i sig selv, at få tid til refleksion over egen praksis – og det med at coache ud fra teoretiske modeller, synes jeg er en åbenbaring.”

Mentor & CEO hos Teentrivsel

IFCP
Vicki Nicolaisen - Coach

“Det var fantastisk at få indblik i og gennemgang af så mange forskellige modeller, og at det er bygget op omkring aktiv deltagelse, så man selv får prøvet en masse tilgange af - og ikke bare er lyttende. Alle "coacher" på forskellige måder og jeg er blevet bekræftet i at jeg bare elsker den positiv psykologiske coaching. Jeg vil anbefale det til alle dem, der gerne vil dykke længere ned i deres metoder (coaches, undervisere på højere uddannelser). Dygtig underviser! ”

Coach

IFCP
Cathrine Sand - Coach & Stud. Sundhedsvidenskab

“Indsigten i de forskellige coaching psykologiske æra og metoder/modeller har gjort mig endnu bedre som coach. Jeg var vild med det hele, men især den videnskabelige baggrund og den praktiske tilgang, hvor jeg har fået lov at afprøve alle de forskellige teknikker, så jeg fremover har flere heste at spille på - og derfor bedre kan tilpasse min coaching til lige netop den klient jeg sidder over for har rykket mig. Jeg føler virkelig, at jeg har noget at have det i nu og nu. Tusind tak! ”

Coach & Stud. Sundhedsvidenskab

IFCP
Maria Risager - Mindfulness Master Coach

“Giv endelig dig selv lov til at opleve undervisning ved Julie Beicker - hun er et livsstykke, der stråler af stor faglig begejstring og hendes viden om det "at coache" spænder vidt og samler på samme måde et helhedsbillede for dig. Hun bliver ikke kun ved sit eget fokus, men er også meget nysgerrig på dit fokus og din deltagelse i hendes foredrag. Julies passioneret sjæl skinner stærkt igennem og tillader dig ikke at sidde og falde hen - du bliver i stedet hvirvlet med i det, hun fortæller, mens du ofte vil have et smil på læben undervejs. ”

Mindfulness Master Coach

IFCP
Karen Dahl - Coach & Zoneterapeut

“Fantastisk og inspirerende! Jeg en dejlig ro i forhold til, hvad coaching er. Når jeg coacher er det ofte en blanding af coaching, mentoring og rådgivning, så dejligt, at du manede til jorden, at det blot er vigtigt, at vi er bevidste omkring, hvad der er hvad, og er tydelige omkring det i forhold til klienterne. Tak for de nye modeller, som jeg synes er MEGET brugbare og let forståelige. Fik også rigtig meget ud af vores debat omkring accountability. Om oplægget generelt synes jeg du havde en rigtig god veksling imellem snak/teori og øvelser. Du er super inspirerende og udstråler en lækker passion og engagement!”

Coach & Zoneterapeut

IFCP
Lærke Egefjord - Billedkunstner, læge, forfatter & foredragsholder

“'Jeg havde fornøjelsen af at høre Julie Elmvang Beicker fortælle om psykologien bag coaching - det var en lærerig og spændende rejse ind i forskningen bag coaching og de psykologiske aspekter. Et ellers lidt svært og 'fluffy' emne blev på fornem vis forvandlet til noget meget konkret og håndterbart. Varmeste anbefaling herfra!'”

Billedkunstner, læge, forfatter & foredragsholder

IFCP
Eleonora Bernsted  - Coach, Healingsmassør & Samtaleterapeut, Yogalærer

“Fantastisk brugbar viden, en masse løse ender blev samlet for mig. Jeg blev inspireret af Julies passion og hendes viden. Elsker når viden kan formuleres til let, enkelt og brugbart materiale, hvilket Julie gjorde meget tydeligt. Har kun ros og gode ord med på vejen og er sikker på at der er enormt mange mennesker der ude som får glæde af hendes sprudlende væsen og intelligens!”

Coach, Healingsmassør & Samtaleterapeut, Yogalærer

IFCP
Charlotte verdier - Coach og Spirituel mentor

“Virkelig virkelig spændende undervisning! Det var så fedt at få al den baggrunds viden i forhold til psykologien. Jeg kom til at føle mig virkelig klog, fordi jeg kunne høre, at jeg i forvejen bruger rigtig mange forskellige metoder i mine sessioner blandt andet. 😊 Derudover er Julie bare fantatisk til at formidle, det var virkelig en fornøjelse og jeg ville elske at høre hende undervise igen en anden gang! ”

Coach og Spirituel mentor

IFCP
Hanne Kragkær - Master Coach

“Coaching psykologi var super relevant for mig som coach blandt andet fordi det understregede det behov der er for de forskellige retninger af coaching. Det har et højt fagligt niveau og blev serveret på en sprudlende og let forståelig måde. Man mærker tydeligt at Julie brænder for emnet.”

Master Coach

IFCP
Sanne Mikkelsen - Coach & Lysarbejder v/ Indre Dialog

“Julie har en gejst og et engagement som smitter - og med et solidt teoretisk fundament formår Julie at skabe læring og eftertænksomhed. Jeg blev beriget med viden og gik derfra med en glad følelse af at være blevet inspireret på et dybere plan. Der er en rød tråd i det hun underviser i og hendes gennemgang af teoretiske modeller følges op med relevante praksisøvelser. Det er tydeligt at mærke, at der er en vigtig pointe med det her!”

Coach & Lysarbejder v/ Indre Dialog

IFCP
Camilla Thorup - Coach

“Det var super givende og jeg føler mig klogere på historien, udviklingen og dilemaerne inden for faget – og så gik jeg hjem med nye øvelser og masser af aha-oplevelser! Julie er en energibompe, super passioneret og utroligt vidende og coaching psykologi. ”

Coach

IFCP
Christina Bøgelund - Coach

“Super fed undervisning! Meget teoretisk og dybt. I LOVE IT. Fedt at få nogle modeller på hvad, hvorfor og hvilken betydning coaching har. Dybt, teoretisk og reflekterende! Jeg glæder mig til at fordøje det hele og få det gjort til mine egne redskaber.”

Coach

IFCP
Tina Vedel Hansen - Coach & sygeplejerske

“Fuldstændig fantastisk! Der blev talt lige til og ind i mig. Jeg elsker dine forklaringer og de forsøg, du beskrev undervejs. Det var nemt og enkelt at forstå – og jeg elsker det hele nu endeligt falder på plads for mig. Tænk hvor enkelt coaching kan være. Jeg slapper endelig af i al min viden og min usikkerhed i coaching er forsvundet. Af hjertet tak for det!”

Coach & sygeplejerske

IFCP
Tina Larsen - Coach & terapeut

“Meget spændende og enormt givtigt – og let forståeligt. Virkelig spændende og gode øvelser!”

Coach & terapeut

IFCP
Lisbeth Trane - Coach

“Jeg er faktisk stolt af det jeg kan og stolt mit fag nu. Det var jeg ikke før, så tak for det. Jeg er blevet så meget klogere og jeg tror det kommer til at gøre en kæmpe forskel for mig og for dem jeg coacher fremadrettet.”

Coach

IFCP
Karina Jørgensen - Mindfulness Master Coach

“Super engageret underviser med impoerende bred viden! Fedt med så tydelig en sammenhængimellem de forskellige teoretiskeretninger på tværs af tidsperioder og frem til nu. Super godt! Jeg blev vildt optaget og meget klogere. Tak!”

Mindfulness Master Coach

IFCP
Tilde Sofia - Coach & Konsulent

“Videnskabelig kontekst til Coaching! Rigtig godt at få sat min viden om coaching ind i en videnskabelig kontekst. Det var en fin bekræftelse af, hvad jeg allerede kan og ved ... og Julie er jo bare skønt intelligent selskab og hun formidler med humor og passion!”

Coach & Konsulent

IFCP
Katrine Thyge - Coach & iværksætter

“Aldrig har så tungt stof været formidlet så spiseligt. Julie formår at formidle på en levende måde, som får stoffet til at lande.”

Coach & iværksætter

IFCP
Julie Sveistrup - Underviser & coach

“Tak for den fantastiske undervisning. Mange gode teorier og gode forklaringer, der fremmede forståelsen. Det var så spændende og lærerigt. Du er virkelig dygtig. TAK!”

Underviser & coach