EVNEN TIL AT KUNNE FACILITERE PERSONLIG & PROFESSIONEL UDVIKLING ...

Coaching og evnen til at kunne navigere og lede andre ud fra, hvad der er rigtig for dem, er en undervurderet evne - og  det er nemlig en evne, for evner kan opbygges. Der er dog ingen tvivl om, at nogle har et særligt talent for at arbejde med mennesker, og det er fantastisk og gør alting lidt nemmere, men dét i sig selv er kun en lille bid af kagen.

For mennesker er et vidt begreb. Vi er vidt forskellige hver og en - og for at behandle alle ens, skal man som bekendt behandle dem forskelligt. Det samme gør sig gældende for håndtering af mennesker. Coaching af mennesker. Vi skal ikke coache alle ens.

Det behøver vi heldigvis heller ikke, for vi har i dag så meget viden om det menneskelige sind fra psykologiens og neuro-videnskabens verden og al den viden kan vi faktisk ret let anvende i vores håndtering eller coaching af mennesker. Vi gør sådan set klogt i at gøre det. For dér ser vi langt bedre, hurtigere, mere succesfulde og effektfulde resultater.

En stor del af det handler om at forstå hvorfor og hvordan det hænger sammen. For forstår man hvorfor, kan man vide hvad og hvordan man skal gribe den enkelte metode og det enkelte menneske an. Det er denne viden og indsigt, vi ønsker at dele med dig.

Vores undervisning henvender sig primært til ledere, psykoterapeuter, coaches, konsulenter, mentorer, undervisere, elitesportstrænere og HR-konsulenter – alle som arbejder med at udvikle andre mennesker.

Men i virkeligheden er vi på en mission. Vi slår et slag for at at højne det faglige niveau og inden for coachingfeltet i Danmark, for vi tror på, at alle bør yde deres bedste og udnytte deres fulde faglige (personlige og proffesionelle) potentiale . For kun ved at udnytte vores eget fulde potentiale kan vi tillade os at opfordre andre til at gøre det samme.

Læste du med hertil, er du måske lidt ligesom os - en anelse mere ambitiøs end gennemsnittet og på jagt efter et lidt højere niveau. I det tilfælde har du fundet dit rette sted.

Hilsen fra teamet og

JB_nameICP-EVENT_0133
JULIE BEICKER  // CEO & STIFTER 
Cand. Mag. Cognition & Communication 

MSc. Applied Positive Psychology & Coaching Psychology


KONTAKT OS

Hvis du har spørgsmål, så skriv til os på mail@ifcp.fk.

mail@ifcp.dkVORES TRE GRUNDVÆRDIER ...


VIDENSKABEN
BAG COACHING


Der er massiv forskning og evidens bag coachingfaget. Langt de fleste coaching tilgange, retninger og metoder bunder faktisk i videnskab, men de færreste coaches er klar over det og endnu færre anvender det i deres arbejde med klienter.

COACHING PSYKOLOGIEN

De psykologiske æra har haft afgørende indflydelse på den måde vi coacher på i dag. Psykologisk coaching er baggrunden for selve praksissen og mekanismen bag, hvordan og hvorfor coaching virker som psykologisk intervention.

INTEGRATIVE METODER

Integrativ coaching integrerer flere forskellige retninger, metoder og teknikker (og gør ikke bare brug af én enkelt trin-model) med det formål at have klienten i fokus og tilpasse processen og redskaberne til den enkelte, fremfor at få den enkelte til at passe ned i én coachingmodel. Integrativ coaching kræver et bredt kendskab til (alle) evidensbaserede metoder, modeller, tilgange og psykologiske retninger.

 

 

MØD TEAMET

Julie Beicker

Stifter, CEO & underviser
Cand. Mag. Cognition & MSc. Positive & Coaching Psychology

Camilla Lender

Underviser & superviser
Psykoterapeut, lærer & Heilpraktiker.

Annemaria Bugge

Gæsteunderviser
Neuropædagoisk konsulent, supervisor & coach 

Mikkel Melchiorsen

Administration
Cand. Ling. Merc.

SKRIV TIL OS 

Har du spørgsmål er du også velkommen til at skrive en mail til os. Skriv til mail@ifcp.dk eller udfyld kontaktformularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

Tak for din besked. Vi besvarer den hurtigst muligt.

Følg os på Instagram @coachingpsykologi